vrh A necelých 9 měsíců

10.02.2011 16:09

Náš vrh A brzy oslaví rok, od všech dostávám zprávy.

RINA absolvovala svou první výstavu se skvělou známkou VN3 a pracují spolu na složení prvních zkoušek a účastí na závodech, holky ještě uvidí, zda se budou více věnovat frisbee nebo agility, jde jim oboje, tak se jim to třeba podaří skloubit. Každopádně o nich ještě uslyšíte ;)

NEXIE s paničkou pilně pracují na frisbee, agility, obedienci, dogdancingu a mají našlápnuto na skvělou sportovní kariéru.

LALI je velká agiliťačka a zvládá již dnes spoustu základů i těžších prvků nejen z agility, ale také z dogdancingu a obedience.

ÁJA se byla podívat na ovečky a další "vzdělávání" bude pokračovat, až trošku dospěje, mimo to je také rodinným mazlíčkem.

ASLAN plní skvěle svou úlohu psa rodinného, dostala jsem od nich několik fotek a podle nich i podle e-mailů usuzuji, že je pokojený nejen on se svou rodinou, ale také jeho rodina s ním.

DERY s paničkou pracují především na klasickém výcviku, na stopičkách i obranách jí to moc jde a mají velké plány, tak snad jim to vydrží!

ELINKA a ARÍSEK mi dělají velkou radost na klasickém výcviku, Elinka je velmi nadějná obranářka, Arísek se také moc snaží, ale jeho kvality se objeví především při cvičení poslušnosti, má velké naděje k výcviku obedience.

Všechna štěňátka jsou spokojená, podle zpráv i jeich majitelé a to je hlavní!